Zapošljavanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Bez autora
Oct 31 2013

Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za državljane Republike Srbije za rad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.Na oglas se mogu javiti nezaposleni i zaposleni kandidati, bez obzira da li su prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje Od dokumentacije je potrebna radna biografija / CV na srpskom i engleskom jeziku. Dodatne dokaze izabrani kandidati će dostavljati u dogovoru sa poslodavcem.

Zapošljavanje u Ujedinjenim Arapskim EmiratimaNacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za državljane Republike Srbije za rad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Na oglas se mogu javiti nezaposleni i zaposleni kandidati, bez obzira da li su prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje

Od dokumentacije je potrebna radna biografija / CV na srpskom i engleskom jeziku. Dodatne dokaze izabrani kandidati će dostavljati u dogovoru sa poslodavcem.

Radnu biografiju dostaviti na e-mail: zaposljavanje@nsz.gov.rs ili putem pošte na adresu: Nacionalna služba za zapošljavanje, Dečanska 8/V, 11000 Beograd, sa naznakom "Za konkurs: Ujedinjeni Arapski Emirati, naziv radnog mesta za koje se konkuriše". Neophodno je opredeliti se za jedan od ponuđenih načina dostavljanja radne biografije.

Informacije o uslovima rada kandidati će dobiti na razgovoru sa poslodavcem. O mestu i terminu održavanja razgovora biće obavešteni kandidati koji uđu u uži izbor, putem telefona.

Više informacija možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik